LEVERANS

Leverans Attefallshus Gäststuga

LEVERANS

Våra attefallshus med panelfasader monteras i sin helhet på fabrik i Lettland och transporteras sedan i ett stycke till din tomt där de lyfts på plats, enklare än så blir det inte.

Timmerhusen monteras även de på fabrik, men demonteras sedan inför leveransen och återuppbyggs på din tomt av våra skickliga hantverkare. Denna procedur medför att man kan säkerställa helt korrekt passform mellan timret och alla husets delar, vilket tar hänsyn till timmerstockarnas naturliga variation - det som gör att varje timmerhus helt unikt!

Attefallshus – bekväm boyta

Har du någonsin drömt om ett vackert kontor, en egen ateljé eller kanske en sommarstuga? Utan att behöva lägga en förmögenhet eller för den delen krångla, har du nu möjlighet att köpa ett nyckelfärdigt attefallshus. Attefallshus kan sedan år 2014 byggas utan bygglov på väldigt många tomter. Detta ger dig stor frihet att smidigt utöka din boyta. Vi erbjuder färdiga attefallshus i flera olika modeller, du kan säkert hitta ett småhus som tilltalar dina behov. För några år sedan var friggebodarna de småhus som var enkla att skaffa. Dock hade dessa småhus många nackdelar, till exempel får du inte bo i en friggebod, inte heller ha kök eller badrum. De nya reglerna för attefallshus däremot innebär att du både kan bo i huset, ha badrum och kök och till och med bastu.

I och med de nya reglerna kan attefallshus idag byggas med taknock på 4 meter. Detta är en rymlig takhöjd som gör det möjligt att bygga till loft där du faktiskt kan sova och använda utrymmet på ett praktiskt sätt. Beroende på vad du vill använda ditt attefallshus till kan du välja bland olika husmodeller för att hitta en planlösning som passar. Ett nyckelfärdigt attefallshus kan se ut på många sätt och snyggt smälta in med huvudbyggnaden på tomten. Många använder våra attefallshus som sommar- eller fjällstuga, något de lämpar sig utmärkt till. Men om du bor själv eller med din partner kan ni utan problem faktiskt bo permanent i ett attefallshus.

Flytta in direkt i färdiga attefallshus

Eftersom våra attefallshus är nyckelfärdiga kan du flytta in direkt. Vi tillverkar våra hus i vår samarbetspartners fabrik i Lettland. Här byggs de inomhus, något som både sparar en hel del tid då produktionen inte är väderberoende. Dessutom förhindras risken för slitage på grund av fukt eller kyla. När huset är färdigbyggt levereras det till din tomt där det sedan kopplas in med vatten och el.

Att köpa attefallshus är smart eftersom du snabbt och smidigt får en större boyta. Du kan använda ett attefallshus till väldigt mycket, exempelvis som gäststuga, arbetsplats, semesterhus eller för att helt enkelt flytta in permanent. Eftersom du får ett nyckelfärdigt attefallshus slipper du krånglet med att ha byggarbetare på din tomt under flera veckor med allt vad det innebär. Istället levereras huset färdigbyggt.

När du köper ett attefallshus kan du välja mellan flera olika hustyper. Beroende på vilken stil du gillar och vilken planlösning som passar dig bäst finns bland annat Bohuset, Herrgårdslängan och Timmerstugan att välja mellan. Våra olika hustyper erbjuder olika mängder rum, vissa av husen har till och med separat hall, medan andra har ett rejält badrum. Du kan enkelt möblera om och använda de olika rummen som du vill.

25 kvadrat – levererat och klart

Våra attefallshus är nyckelfärdiga och väldigt prisvärda. Att få bo i ett riktigt hus med egen entré stora fönster och vacker boyta, är mysigt. Kanske har du ett barn som ska flytta hemifrån? Att kunna ha ett litet småhus på 25 kvadratmeter och upp till 4 meter i taknock öppnar upp många möjligheter. Huset kan du använda till mängder av olika saker genom hela livet.

Kommentarer är stängda